Integrant Orient i Occident

Hem creat Vita Veda International School per difondre el coneixement vèdic a Occident i integrar-lo als nostres temps, per això els nostres professors són d’origen hindú i també europeu. Sentim un profund respecte i admiració pels Vedes, que són els textos literaris més antics de l’Índia i uns dels més antics del món. Els Vedes recullen un importantíssim coneixement de les esferes més importants de la vida dels éssers humans i de la seva relació vers el transcendent.

 

Vita Veda International School contribuirà a difondre el coneixement relaciona amb l’Ayurveda, el Ioga i el Tantra. Per a nosaltres la salut del cos, de la ment i de la consciència depèn de la pràctica d’aquesta trinitat en la vida diària.

Acreditacions:

La Misión de Vita Veda

Integrar la sabiduría ancestral de India con los conocimientos y avances de Occidente para ayudar a que las vidas de las personas mejoren

La Visión de Vita Veda

Vita Veda ha contribuido a crear un ecosistema consciente y amoroso de profesionales, centros y actividades en relación al Ayurveda, el Yoga y el Tantra.

Los Valores de Vita Veda

  • Coherència

  • Consciència

  • Passió

  • Pau

  • Llibertat

  • Qualitat

Ayurveda

Significa «coneixement o ciència de vida» en sànscrit. És un Dels sistemes mèdics més antics que es coneixen. Es recull en els Upavedas i es caracteritza per tenir una visió holística de l’ésser humà. Al llarg de milers d’anys ha anat recollint informació valuosíssima en relació amb la salut, la malaltia, la prevenció i la curació dels éssers humans. La difusió de l’Ayurveda com a font de salut integral és la principal línia de treball de l’escola Vita Veda.

Ioga

Significa «unió» en sànscrit. És una pràctica mil·lenària relacionada en els seus orígens amb l’Ayurveda. L’escola Vita Veda recull la importància del ioga i la seva relació amb l’Ayurveda i per això l’integra dins dels seus cursos. L’escola vol contribuir a difondre el coneixement de l’essència del ioga.

Tantra

La paraula tantra està relacionada amb les paraules expansió i alliberament. És una filosofia de vida que aposta per la llibertat, l’acceptació i la relació dels éssers humans. L’escola Vita Veda també vol contribuir en la seva difusió.

El logo

El logo de Vita Veda International School recull la filosofia de la nostra escola: «Vita» significa vida en llatí i «Veda» significa coneixement en sànscrit, és a dir, «el coneixement de la vida». Utilitzem el llatí per a reconèixer els èxits del pensament d’occident. Utilitzem el sànscrit per a honrar la saviesa mil·lenària d’orient, en particular, de l’Índia. L’arbre de l’olivera mil·lenària, símbol del Mediterrani i de la seva cultura, que enfonsa les seves arrels en el més profund per poder donar els seus fruits. També representa els símbols ancestrals de l’arbre del coneixement i de l’arbre de la vida.

Instal·lacions

Vita Veda International School utilitza instal·lacions especials per a realitzar els seus cursos, amb ànima, en les que l’Ayurveda ja està integrat. Són espais en els quals s’apliquen teràpies ayurvèdiques o que s’utilitzen habitualment per a la formació d’Ayurveda.

Masía en Dosrius, Barcelona.

Un espai de pau i sanació al bell mig de la naturalesa, completament dotat per a la pràctica de l’Ayurveda.

Pune, India

Durant l’últim any de formació en Medicina Ayurveda serà necessari realitzar una estància formativa a Pune.